SlideDeck

SLIDEDECK DÉ CUSTOM POWERPOINT
ADD-IN VOOR JOUW BEDRIJF.

The Presentation Factory lanceert SlideDeck; software om snel, makkelijk en geheel in jouw huisstijl een mooie PowerPoint presentatie te maken.

Wat is SlideDeck? SlideDeck is een toevoeging aan je huidige PowerPoint programma waarmee je eenvoudig je eigen professionele PowerPoint presentatie samenstelt aan de hand van vooraf ingestelde tools en bestaande slides.

SlideDeck beschikt bijvoorbeeld over een Slide Library waarmee slides eenvoudig selecteert en invoegt in een presentatie. Daarnaast beschikt SlideDeck over een Content Library, waarin alle beschikbare bedrijfsafbeeldingen, iconen en basiselementen overzichtelijk zijn gerangschikt en eenvoudig zijn in te voegen in een slide.

Customize jouw eigen PowerPoint!

SlideDeck_werking

*Organisatie X is een snoepfabriek met 3 verschillende merken, allen met een eigen huisstijl. Organisatie X en de 3 merken hebben binnen de SlideDeck een eigen huisstijl. Deze zijn allemaal te benaderen vanuit Organisatie X.

Voor Wie?

 • Alle bedrijven die graag zelf snel mooie PowerPoint presentaties willen maken.
 • Bedrijven die hun huisstijl willen waarborgen in elke presentatie op elke afdeling.
 • Bedrijven die bijvoorbeeld te maken hebben met meerdere merken (en dus huisstijlen) onder 1 bedrijf.

Voor Wat?

1.  TOEPASSEN VAN MEERDERE (HUIS)STIJLEN

In de add-in is het mogelijk om meerdere stijlen toe te voegen. Dat wil zeggen dat je als organisatie een rangschikking van meerdere entiteiten toe kunt voegen. Deze zijn erg makkelijk te selecteren zodat je snel kunt schakelen tussen de verschillende entiteiten mocht dit nodig zijn. Daarnaast is het mogelijk om aan elke entiteit een ‘eigen’ template toe te voegen om de huisstijl goed te waarborgen. Zo is de add-in werkbaar in iedere organisatie, van MKB tot grote corporate!

2.  MEERDERE ACCENTKLEUREN

Een bekend probleem binnen PowerPoint; het invoegen van meerdere accentkleuren. Zorg dat het gehele bedrijf in de juiste huisstijl kleuren werkt dankzij de optie in SlideDeck om meerdere -vooraf ingestelde- accentkleuren toe te voegen. Dit kunnen minimaal 6 kleuren en maximaal 24(!!) kleuren zijn.

3.  MEERTALIG

De SlideDeck add-in zal beschikbaar zijn in meerdere talen. Zo kun je als internationale organisatie SlideDeck beschikbaar maken voor alle werknemers.

4.  BEHEERMODULE -SLIDEDECK STUDIO- BESCHIKBAAR

Via de SlideDeck Studio module kun je als organisatie zelf je ‘Slide Deck’ aanpassen waar nodig.

 • Wat kost SlideDeck?
 • Implementeren bestaande PPT’s tot 50 slides
 • Iconenbibliotheek tot 40 iconen
 • Afbeeldingenbibliotheek tot 40 afbeeldingen
 • Template in huisstijl – 15 Slides
 • Implementatie
 • Eenmalig 1950,-
 • Maandelijkse kosten
 • Gebruik SlideDeck (PowerPoint plug-in)
 • Jaarlijkse update van SlideDeck
 • Toegang tot portal met video-trainingen
 • Meer dan 25 gebruikers benodigd?
  Neem dan contact met ons op voor een speciale prijs.
 • 9,50 per gebruiker p/m

Interesse? Reserveer een plek op onze wachtlijst en maak kans op een gratis SlideDeck + 5 gebruikersaccounts voor een jaar.

Veelgestelde vragen over SlideDeck

Ja, onze PowerPoint SlideDeck installeer je eenvoudig als toevoeging op de bestaande PowerPoint software. Je werkt dus gewoon in je bekende PowerPoint programma maar de SlideDeck staat als extra tool in je lint. Zowel voor Windows als voor Apple!

Ja, dat kan zeker. PowerPoint SlideDeck roept huisstijl-elementen op (slides, afbeeldingen, iconen etc.) die je kunt plaatsen in je PowerPoint presentatie. Je presentatie is nog steeds voor 100% in PowerPoint gebouwd. Op het moment dat je presentatie wordt opgeslagen en gedeeld, blijven alle SlideDeck elementen zichtbaar

Jazeker, de vormgeving van de slides worden identiek overgenomen!

– Microsoft® Windows® 8/10 (32- en 64-bit)
– Apple®
– PowerPoint versies: 2010/2013/2016/2019 (32- en 64-bit)
– PowerPoint SlideDeck is ook te gebruiken in Citrix-omgevingen.

Ja, onze PowerPoint SlideDeck is de enige tool in z’n soort die ook te gebruiken is op Apple.

Jazeker, de PowerPoint SlideDeck is met de grootste gebruiksvriendelijkheid ontwikkeld. Zelfs degenen met basiskennis van computers en PowerPoint kan overweg met deze add-in. Het maakt zelfs het maken van een mooie presentatie eenvoudig.

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

× Hoe kunnen we je helpen?