SlideDeck

SLIDEDECK DÉ CUSTOM POWERPOINT
ADD-IN VOOR JOUW BEDRIJF.

The Presentation Factory lanceert SlideDeck; software om snel, makkelijk en geheel in jouw huisstijl een mooie PowerPoint presentatie te maken.

Wat is SlideDeck? SlideDeck is een toevoeging aan je huidige PowerPoint programma waarmee je eenvoudig je eigen professionele PowerPoint presentatie samenstelt aan de hand van vooraf ingestelde tools en bestaande slides.

SlideDeck beschikt bijvoorbeeld over een Slide Library waarmee slides eenvoudig selecteert en invoegt in een presentatie. Daarnaast beschikt SlideDeck over een Content Library, waarin alle beschikbare bedrijfsafbeeldingen, iconen en basiselementen overzichtelijk zijn gerangschikt en eenvoudig zijn in te voegen in een slide.

Customize jouw eigen PowerPoint!

SlideDeck_werking

*Organisatie X is een snoepfabriek met 3 verschillende merken, allen met een eigen huisstijl. Organisatie X en de 3 merken hebben binnen de SlideDeck een eigen huisstijl. Deze zijn allemaal te benaderen vanuit Organisatie X.

Voor Wie?

  • Alle bedrijven die graag zelf snel mooie PowerPoint presentaties willen maken.
  • Bedrijven die hun huisstijl willen waarborgen in elke presentatie op elke afdeling.
  • Bedrijven die bijvoorbeeld te maken hebben met meerdere merken (en dus huisstijlen) onder 1 bedrijf.

Voor Wat?

1.  TOEPASSEN VAN MEERDERE (HUIS)STIJLEN

In de add-in is het mogelijk om meerdere stijlen toe te voegen. Dat wil zeggen dat je als organisatie een rangschikking van meerdere entiteiten toe kunt voegen. Deze zijn erg makkelijk te selecteren zodat je snel kunt schakelen tussen de verschillende entiteiten mocht dit nodig zijn. Daarnaast is het mogelijk om aan elke entiteit een ‘eigen’ template toe te voegen om de huisstijl goed te waarborgen. Zo is de add-in werkbaar in iedere organisatie, van MKB tot grote corporate!

2.  MEERDERE ACCENTKLEUREN

Een bekend probleem binnen PowerPoint; het invoegen van meerdere accentkleuren. Zorg dat het gehele bedrijf in de juiste huisstijl kleuren werkt dankzij de optie in SlideDeck om meerdere -vooraf ingestelde- accentkleuren toe te voegen. Dit kunnen minimaal 6 kleuren en maximaal 24(!!) kleuren zijn.

3.  MEERTALIG

De SlideDeck add-in zal beschikbaar zijn in meerdere talen. Zo kun je als internationale organisatie SlideDeck beschikbaar maken voor alle werknemers.

Bekijk de SlideDeck website voor meer informatie of neem contact met ons op.

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

× Hoe kunnen we je helpen?