On Hold? Vol Gas!

Lieve klanten, volgers en members,

Er is veel geschreven, gedacht, gediscussieerd en (ook door ons) gedeeld over de situatie van de afgelopen tijd. In onze vorige blog beschreven wij de kansen die wij zagen voor jou als onderneming en de mogelijkheden die zich aandienden.

Rust is goed; het zakenleven was even op een welverdiende vakantie.
Maar heb jij -net zoals na een vakantie- niet heel veel zin om weer vol gas te gaan?
Om jezelf en je medewerkers te activeren en met uitgeruste blik de toekomst in te kijken?

De wereld komt weer op gang. Maar ‘Life as we know it’ bestaat niet meer. Word kantoor alleen nog een ‘ontmoetingsplek’? Worden pitches, bedrijfspresentaties en vergaderingen alleen nog ‘online’ bezegeld? Hoe gaat je charismatisch salesmedewerker dan nu haar verhaal overbrengen? Hoe zorg je dat je personeel betrokken en geïnteresseerd blijft terwijl jij niet kan zien of ze hun pyjamabroek nog aan hebben?

Op de enige manier die -naar onze mening- mogelijk is. Zorg voor een FANTASTISCHE online omgeving. Houd de aandacht erbij met een interactieve presentatie, waarbij de facts van het beeldschermen spatten, je verhaal volledig ondersteund wordt in beeld en je beeldbuisvriend niet anders kan dan onder de indruk zijn van hoe je presenteert. Exclusief handgebaren en knipogen. Daar onderscheid je je mee post-quarantaine.

Het leven is te kort en je verhaal te lang voor een eendimensionale presentatie.

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×