Waar kunnen we jou mee helpen? Bekijk onze diensten voor meer informatie en voorbeelden.

PowerPoint / Google
template.

Nooit meer lelijke PowerPoint Presentaties. Laat ons je helpen met het realiseren van jouw presentatie template. Met een customized PowerPoint Template bouwt íedereen simpel en snel een bedrijfspresentatie in stijl!

Interactieve
bedrijfspresentatie.

Ben je op zoek naar een flitsende, dynamische bedrijfs presentatie die jouw publiek bijblijft? Wij weten als geen ander dat het enorm belangrijk is om een pakkende presentatie te maken die ondersteunend is aan het verhaal dat jij wilt vertellen.

Sales
presentatie.

Momenteel is een goede (online) verkooptool van groot belang. Overtuigen ‘op afstand’ vraagt -naast een goed verhaal- om een goede visuele vertaling. Je publiek ‘leest’ mee en dat is in een online omgeving van groot belang!

Pitch- en
investeringspresentatie.

The Presentation Factory ondersteunt ondernemers en start-ups met een overtuigende presentatie voor het binnenhalen van investeringen. Staat er een belangrijke (investerings-) pitch op de planning? Overtuig nu met een pitch presentatie gebouwd door ons!

Financieel rapport
/ jaarverslag.

Inhoud zo technisch en vol met informatie; dat vraagt om kennis en expertise!  Wij verbeteren de leesbaarheid en bekrachtigen je informatie. The Presentation Factory ondersteunt jou met jouw financiële presentaties.

Eventpresentatie
/ Keynote.

Geef je publiek een presentatie zoals ze nog nooit eerder hebben gezien: inspireer, emotioneer en overtuig jouw publiek! Wij bieden kwaliteit die ongeëvenaard is in onze sector en leveren de meest visueel effectieve presentaties om jouw publiek te inspireren.

SlideDeck (PowerPoint add-in).

Bouw zelfstandig je PowerPoint met een voor jullie gecreëerde slide-bibliotheek. Hierin zitten diverse vooraf opgemaakte slides, geheel in de huisstijl, die eenvoudig te verwerken zijn tot een professionele en indrukwekkende presentatie.

Impress your audience. Je hebt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken.

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×