Google Slide Presentation

Google Slides presentatie

Een professionele Google Slides presentatie laten maken, waarin je alles zelf aan kunt passen. Dat is het grote voordeel van een PowerPoint template laten maken. Wij ontwikkelen het template aan de hand van de huisstijl. Veelal zien we templates waarin een voorpagina en een vervolgpagina aan zijn gemaakt. Dit geeft de gebruikers nog steeds te veel ruimte voor eigen interpretatie. Hierdoor neemt de kwaliteit van de presentatie af en ontstaat er geen synergie.

De voordelen van een PowerPoint
presentatie / template:

 • SYNERGIE

  Conform de huisstijl staat alles ingesteld en werken alle medewerkers met een vast stramien.

 • TIJDSBESPARING

  Snel bestaande presentatie aanpassen of nieuwe slides toevoegen.

Presentatie Google Slides
Slide Google presentatie
 • CLOUD

  Al je presentaties kun je benaderen vanuit de cloud. Nooit meer zoeken naar je presentaties, maar altijd meteen bij de hand.

 • CONTENT

  Door het gebruik van de door ons uniek gecreëerde content bibliotheek gemaakt te vullen met benodigde elementen.

PowerPoint presentatie design

Een professioneel PowerPoint design is wat wij iedere dag realiseren voor onze relaties. Wij starten met het uitfillteren van het doel, de functie en de doelgroep (de kijker) van de Prezi presentatie. Zo komen we bij de kern en kunnen we starten met de verhaallijn van de presentatie. Zodra wij hier een duidelijk beeld van hebben, kunnen we beginnen met het concept van de PowerPoint. Om de Prezi zo optimaal mogelijk te laten functioneren kunnen wij een navigatie aan de presentatie toevoegen.  Hierdoor ontstaat een dynamische presentatie, die op verschillende manieren in te zetten is. Navigatie voegen we toe door gebruik te maken Prezi Next.

Google Slides powerpoint
Google Slides

Met deze software ontstaan er aanklikbare navigatieknoppen waar op doorgeklikt kan worden naar relevante onderwerpen. Zo kan er direct ingespeeld worden op de vraag en kan de Prezi worden afgestemd op verschillende doelgroepen of klanten. Naast een goedlopende, mooie bedrijfspresentatie is het ook belangrijk om deze te bouwen in de huisstijl van de onderneming. Om deze huisstijl-richtlijnen op correcte wijze te verwerken in je bedrijfspresentatie, heb je kennis nodig van design én van de techniek van Prezi. Vaak is deze kennis niet in huis dus dit is nog een voordeel van The Presentation Factory.

Content bibliotheek

Ons antwoord op het consequent blijven in stijl is het aanleggen van een content bibliotheek. Dit unieke product door ons gemaakt is een database in PowerPoint met elementen die afgestemd zijn op de huisstijl. Denk hierbij aan iconen, tabellen, grafieken, lettertypes, titels, afbeeldingen, navigatieknoppen en symbolen. Deze elementen zijn eenvoudig te slepen naar de juiste slide. Zo kan iedere medewerker dus een eigen slide opbouwen binnen de bestaande huisstijl.

Google Slides presentatie
×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×