FAST DELIVERY
makes anything
possible.

Jouw presentatie klaar binnen 24, 48 of 72 uur?
Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Fast Delivery

Met onze gloednieuwe service nemen wij het werk bij je weg. Het gevoel van stress van het nog moeten maken en bouwen van een presentatie komt je waarschijnlijk wel bekend voor. Je hebt de basis van jouw presentatie al uitgetekend of uitgewerkt in Word of PowerPoint maar het ziet er nog niet aantrekkelijk uit.

Met onze Fast Delivery Service helpen wij je uit de brand!
Of het nou binnen 24, 48 of 72 uur* klaar moet zijn, wij zijn er voor je!

De stopwatch gaat lopen wanneer de opdracht bevestigd is door jou als klant en wij alle content al hebben mogen ontvangen om aan de slag te kunnen gaan met jouw presentatie.

*De tijden gelden alleen op werkdagen (ma t/m vr)

Ik heb geen spoed maar ik wil wel een presentatie laten maken

Waarom FAST DELIVERY?

Je hebt de presentatie a.s.a.p. nodig maar je tijd is je momenteel te kostbaar. Wij helpen je binnen 24 uur om te shinen met jouw te gekke presentatie!

Rode vlekken van de gedachte dat je nog een presentatie moet maken? Wij zijn de beste partij om jouw probleem op te lossen.

Je bent op zoek naar een te gekke PowerPoint maar je hebt zelf de kennis en de kunde niet. Onze experts hebben deze kennis wél en nemen de stress voor het opmaken van jouw presentatie helemaal uit handen.

Before – After

FAST DELIVERY
Snelle presentatie

Deze klanten hebben we al succesvol geholpen: 

LET’S GO FAST!

Wanneer beginnen we aan jouw presentatie?

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

× Hoe kunnen we je helpen?