Interactieve bedrijfspresentatie.

Overtuig jouw doelgroep met een interactieve, dynamische PowerPoint presentatie.

Een sterke presentatie die blijft hangen.

Heb jij een belangrijke zakelijke presentatie op de planning staan en wil je een flitsende, dynamische presentatie die blijft hangen bij je publiek? Een mooi design, die jouw verhaal recht doet? Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een sterke presentatie te hebben. Een presentatie die jouw verhaal ondersteund.

Het bouwen van een goede PowerPoint presentatie kost veel tijd en vraagt om expertise. Wist je dat de spanningsboog van je publiek maar een paar seconden is? Je wilt dus keer op keer de aandacht blijven trekken en deze zo lang mogelijk vasthouden. Dit doe je met een goede interactieve presentatie. Houd de aandacht van je publiek vast van begin tot eind met een dijk van een bedrijfspresentatie!

Nieuwe manier van presenteren dankzij een interactief menu in PowerPoint.

Vaak zien we dat de presentator zijn verhaal chronologisch presenteert. Je werkt je slides af begin tot einde. Dit kan al snel erg langdradig en saai worden. Zeker als niet alle slides relevant zijn voor iedereen in het publiek. Wanneer je gebruik maakt van een interactief menu kun je inspelen op de specifieke behoefte van je publiek. Je kunt direct anticiperen op vragen en slides overslaan die niet van belang zijn op dat moment. Navigeer naar relevante slides, zodat je jouw verhaal per doelgroep kunt customizen. Naast dat dit prettig is voor je publiek, krijg jij ook (weer) lol in presenteren.

Niet meer iedere keer hetzelfde saaie verhaal, maar dynamisch presenteren dankzij het interactieve menu. Bekijk het voorbeeld.

Onze werkwijze

Hoe werkt het? Voor ons is het van belang het doel van je presentatie helder te hebben. Dus we starten met het bespreken van de opdracht. Wij denken met je mee over de verhaallijn. Wij willen beide dat de boodschap zo goed mogelijk overkomt. Zo bouwen wij een presentatie die blijft hangen. Na het doorspreken van je verhaallijn brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Na akkoord op de offerte, gaan we aan de slag! We leveren de presentatie op tijd aan zodat je nog genoeg voorbereidingstijd hebt. Bekijk hier een voorbeeld van één van onze interactieve PowerPoint bedrijfspresentaties.

Bekijk hier de interactieve sales presentatie van Landal GreenParks:

“Aan het woord”

Bibi Rodel, Journey Strategy Marketing Specialist Brunel

“De samenwerking met The Presentation Factory heeft alle verwachtingen waargemaakt. We zijn er samen in geslaagd om een heldere interactieve klantpresentatie op te zetten die het verhaal van onze organisatie visueel vertelt. Het team van The Presentation Factory onderscheidt zich door hun creatieve invulling, professionele aanpak en altijd flexibele houding.“

Onderstaande bedrijven gingen je voor!

Van groot tot klein, elk bedrijf is voor ons uniek.

Veelgestelde vragen over een interactieve bedrijfspresentatie.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Een interactieve bedrijfspresentatie in PowerPoint is een dynamische en boeiende manier om informatie over een bedrijf, producten of diensten te presenteren aan een publiek. In plaats van een lineaire, statische presentatie, maakt interactieve PowerPoint-presentatie gebruik van verschillende interactieve elementen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en de presentatie levendiger te maken.

Een van de belangrijkste kenmerken van een interactieve bedrijfspresentatie is de mogelijkheid voor de presentator om de presentatie non-lineair te presenteren. Dit kan gedaan worden door hyperlinks, knoppen, animaties, video’s, audiofragmenten en formulieren toe te voegen aan de PowerPoint slides. Hierdoor kan je als presentator op specifieke onderdelen van de presentatie klikken, waardoor je een goede controle hebt over de volgorde en het tempo van de informatie die je wilt presenteren.

Ja zeker! Een ander voordeel van interactieve PowerPoint presentaties is de mogelijkheid om complexe informatie op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Als spreker kun je gebruik maken van grafieken, infographics, afbeeldingen en diagrammen om gegevens te visualiseren en complexe concepten begrijpelijker te maken. Door interactieve elementen toe te voegen, zoals pop-ups met extra informatie of navigatiemenu’s, kun je als spreker de presentatie structureren en de inhoud gemakkelijker te verwerken maken voor jouw publiek.

Absoluut! Bij ons wordt jouw presentatie voor de volle 100% ontwikkeld in standaard PowerPoint. Dit betekent dat je als gebruiker volledige controle hebt over de inhoud van de presentatie. Of het nu gaat om het aanpassen van tekst, het vervangen van afbeeldingen, het toevoegen van video’s of het implementeren van andere multimedia-elementen – alles is mogelijk. Je kunt de presentatie volledig naar eigen wens personaliseren en afstemmen op de behoeften van jouw specifieke doelgroep.

Wordt jouw presentatie ons volgende project? Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  ×

  Hallo!

  Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

  ×