Hét advies- en designbureau voor professionele PowerPoint, Prezi en Google Slides.

The Presentation Factory is het ontwerpbureau voor de presentaties die net wat meer aandacht verdienen. Met een tal van specialisten werken wij iedere dag met veel plezier aan presentaties van onze klanten. Of we nu een interactieve sales presentatie aan het ontwikkelen zijn, of een PowerPoint template, geen brug is ons te ver!

We zoeken continue naar nieuwe mogelijkheden, ontwikkelen nieuwe templates / sjablonen, animaties en andere toepassingen met PowerPoint, Prezi en Google Slides. De combinatie van een goede, visueel aantrekkelijke en informatie overbrengende presentaties maakt ons als bedrijf uniek. Wij bedenken, bouwen en maken de presentatie niet alleen, wij zorgen ook voor top service, een betaalbare prijs en herbruikbare presentaties!

Ons DNA. Een creatief bureau volledig gespecialiseerd in het maken van presentaties op het hoogste niveau.

Over Presentation Factory
Presentatie specialisten
Presentatie Factory kantoor
Presentation Factory hulp

Werken bij The Presentation Factory? Ben jij een grafisch vormgever of een Prezi/PowerPoint expert en op zoek naar een toffe stageplaats of baan?

Grafisch
Vormgever

Ben jij een student of afgestudeerde vormgever op zoek naar een stage of baan? Heb je een passie voor het vak en pak jij iedere opdracht met beide handen stevig beet? Als jij onderdeel wilt zijn van het Presentation Factory team, dan zijn wij op zoek naar jou!

Interactieve
Vormgever

Ben jij een student interactief vormgeven en op zoek naar een toffe stageplaats? Ben jij die interactieve meester die klaar is voor een uitdaging en wil jij onderdeel zijn van het Presentation Factory team?

Presentatie
Expert

Ben jij iemand met een passie voor presentatie design? Iemand die helemaal thuis is in PowerPoint? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij The Presentation Factory ben jij degene die medeverantwoordelijk gaat zijn voor grote en kleine presentaties voor onze toffe klanten!

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

× Hoe kunnen we je helpen?