ANP — GOOGLE SLIDES

Intuïtieve  sales presentatie voor ANP in Google Slides.

Voor ANP Business hebben we een interactieve Google Slides sales presentatie ontwikkeld. Met deze indrukwekkende presentatie volledig in huisstijl kunnen ze bij ANP alle belangrijke aspecten ANP Business vertellen in 1 presentatie. Zo kunnen ze gebruik maken van een interactieve indeling en klikbare elementen waardoor de presenterende persoon gemakkelijk zijn/haar verhaal non-lineair vertellen.

ANP

ANP logo

Aan de basis van het nieuws. Sinds 1934.

Aannames en onjuistheden worden in de huidige maatschappij steeds vaker gebruikt als ‘bron’ voor nieuws. Daarom is het, juist nu, van belang dat je kunt vertrouwen op een onafhankelijke bron die op transparante wijze betrouwbaar nieuws levert. Dat doet het ANP.

*foto: ANP

Briefing.

Vanuit het ANP (Algemeen Nederland Persbureau) kregen we de vraag of we in een relatief kort tijdsbestek een interactieve presentatie konden ontwikkelen in Google Slides. Omdat we eerder al een Google Slides template ontwikkeld hadden, konden we hier goed op voortborduren binnen de gestelde deadline. De grootste uitdaging was het interactief maken van de presentatie en deze voorzien van passende animatie, gezien het feit dat de mogelijkheden niet eindeloos zijn in Google Slides.

Resultaat.

Alle aangeleverde slides voor de sales presentatie van ANP hebben we in kort tijdsbestek voorzien van een passend re-design, helemaal in de krachtige huisstijl van ANP. Doordat deze presentatie helemaal opgebouwd is in Google Slides, is deze presentatie ook volledig aanpasbaar en kunnen collega’s gezamenlijk werken in de Google Slides. We hebben onszelf opnieuw uitgedaagd op het gebied van interactie en animatie (zeker omdat de mogelijkheden in Google Slides vrij beperkt zijn) en er een prachtig eindproduct van gemaakt.

De klant aan het woord:

Edwin de Groot – Commercieel Directeur ANP Business

“The Presentation Factory heeft onder tijdsdruk een mooie sales presentatie in Google Presentatie opgeleverd. Het advies van Davey Vorstenbosch op de vormgeving en indeling heeft hem intuïtiever en aantrekkelijker gemaakt. De presentatie is door het sales team goed ontvangen wat helpt bij het eenduidige vertellen van onze proposities.”

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×