B.AMSTERDAM — POWERPOINT TEMPLATE

Powerpoint Template voor B.Amsterdam

Voor B. Amsterdam ontwikkelden wij een template welke voor 100% aanpasbaar is in PowerPoint. Dit template kan op elk moment aangepast en ingezet worden binnen de organisatie van B. Amsterdam door iedere werknemer zonder de huisstijl te overtreden.

Let’s build business together.

Met 40.000 vierkante meter en drie gebouwen is B. Amsterdam het grootste startup ecosysteem in Europa. B. is een creatieve werkruimte voor innovatie, onderwijs en groei. We bouwen een brug tussen startups, creatieven en bedrijven om ze samen te brengen en manieren te vinden om contact te maken met, te leren van- en met elkaar te groeien. Door deel uit te maken van de B.-gemeenschap, krijgt u toegang tot de juiste ruimtes, toolset, kennis en sociale omgeving om uw bedrijf op de best mogelijke manier te verbeteren.

Om groei mogelijk te maken, of u nu een beginnende ondernemer of een ervaren ondernemer bent, biedt B. Amsterdam tal van diensten en faciliteiten. Wij kunnen u voorzien van een kantoorruimte, een coworking-ruimte, een evenementenruimte of een vergaderruimte, noem maar op. We hebben ook twee lounges, een fitnessruimte, een bioscoop, parkeerplaatsen en zelfs een restaurant op het dak met uitzicht op Amsterdam.

B. Amsterdam heeft drie gebouwen, B.1, B.2 en B.3. Hoewel het concept van de gebouwen hetzelfde is, hebben B.2 en B.3 een andere focus. B.2 biedt een dynamische werkplek voor startups en bedrijven, maar nu met de focus op innovatieve startups voor het internet van Things, HR Technology en FinTech. B.3 is het centrum van bedrijfsinnovatie waar innovatieve oplossingen worden ontwikkeld.

Powerpoint voorbeeld template
presentatie template

Briefing.

B.Amsterdam was op zoek naar een presentatie tool waarbij het mogelijk was om alle collega’s in dezelfde pakkende huisstijl van B.Amsterdam te laten werken. Daarbij was er vraag naar interactie in een presentatie die voor de gebruiker niet aanpasbaar is.

Resultaat.

We bouwden een volledig diamodel welke voor 100% aanpasbaar is in PowerPoint. Alle slides hebben we zo opgemaakt en geanimeerd, waardoor medewerkers alleen maar teksten en afbeeldingen kunnen wijzigen. Missie geslaagd!

“We bring entrepreneurship
within everyone’s reach by
providing the right spaces,
toolset and social environment”.

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×