BRUNEL — POWERPOINT DESIGN

Brunel Navigator,

Een complete salestool.

Met de Brunel Navigator PowerPoint hebben we voor Brunel Nederland dé ultieme sales tool ontwikkeld waar dagelijks een kleine honderd Brunellers mee op pad gaan. De Brunel Navigator bevat een aantal onderdelen waardoor men makkelijk het gesprek kan sturen. Ook bevat de presentatie een interactief hamburger-menu waarmee ze makkelijk kunnen switchen van onderdeel.

In 1975 vond ingenieur Jan Brand vanuit een klein kantoor in Delft een tijdelijke baan voor een collega-ingenieur. Deze eerste plaatsing luidde het begin in van een wereldwijd succesverhaal in flexibele personeelsoplossingen.

Inmiddels Brunel is uitgegroeid tot een wereldwijde dienstverlener met ruim 12.000 medewerkers in 37 landen. In alles wat Brunel doet volgen zij hun gevoel voor ondernemerschap

en hun resultaatgerichte aanpak. Maar het zijn de mensen die de organisatie uniek maken. Hun motivatie, passie en flinke dosis energie vormen het geheim van succes van Brunel.

Tijdens het gesprek kan de presentator door de presentatie heen navigeren. Daarom hebben we van het logo een kompas gemaakt in de Brunel stijl.

Aan de hand van verborgen knoppen kan de presentator het gesprek zo leiden dat het verhaal kort en krachtig blijft en hij/zij geen dingen dubbel gaat vertellen of dingen gaat vertellen die totaal niet van toepassing of relevant zijn.

Bibi Rodel – Journey Strategy Marketing Specialist

“De samenwerking met The Presentation Factory heeft alle verwachtingen waargemaakt. We zijn er samen in geslaagd om een heldere interactieve klantpresentatie op te zetten die het verhaal van onze organisatie visueel vertelt. Het team van The Presentation Factory onderscheidt zich door hun creatieve invulling, professionele aanpak en altijd flexibele houding.“

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×