CURIO — POWERPOINT PRESENTATIE

Interactieve PowerPoint presentaties voor de beroepsopleider van West-Brabant.

ROC West-Brabant is begonnen aan een reis vol ambitie en vol verandering. Tot en met de naam. Curio is intern al een begrip, maar het moet de harten nog winnen. Veel is nog in wording; de besturing, de persoonlijkheid, het gezicht naar buiten.

Wij hebben de nieuwe brand identity (ontwikkeld door DEPT Agency) doorvertaald naar interactieve PowerPoint presentaties voor alle MBO- en middelbare scholen die onder Curio vallen. Bekijk hieronder het verbluffende resultaat!

presentatie curio

Dé beroepsopleider van de regio

Goed voorbereid de toekomst in. Curio helpt vmbo-leerlingen en mbo-studenten hun talenten te ontwikkelen. Curio prikkelt hun nieuwsgierigheid om te leren. Ze ontdekken waar hun leer- en werkplezier ligt. We maken ze zelfbewust. Zo zijn ze voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst.

Briefing.

Curio is de nieuwe naam van het ROC West-Brabant. Voor deze grote verandering (nieuwe naam en brand identity), wilden ze graag de nieuwe brand identity door laten vertalen voor alle MBO- en middelbare scholen. Makkelijker gezegd dan gedaan!

Ingeschat als grote, maar ook complexe opdracht moesten alle presentaties (20 stuks) hetzelfde aantal slides bevatten, alleen de inhoud per presentatie was niet overal hetzelfde. Alle elementen moesten met elkaar corresponderen en binnen de nieuwe brand identity passen.

Resultaat.

Door de lijnen zo kort mogelijk te houden hebben we binnen een afzienbare tijd aan alle eisen voldaan die vooraf opgesteld waren. We bouwden met succes voor alle 20 opleidingen en scholen een interactieve PowerPoint presentie die naadloos aan sluit bij de nieuw brand identity.

Als kers op de taart hebben we nog een interactief template ontwikkeld waarmee ze zelf intern presentaties met dezelfde uitstraling konden maken.

Volledig aanpasbaar Diamodel

PowerPoint presentatie voor het Curio
×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×