DUTCH MEDIA LAB — PREZI DESIGN

Investeringspitch

Met de Prezi voor Dutch Media Lab hebben wij in zeer korte tijd een investeringspitch ontwikkeld die goed aansluit bij de huisstijl. De opdracht was om het serieuze onderwerp lekker luchtig te ontwerpen en dynamisch te realiseren in Prezi. En met succes! 

SIMPEL, SAMEN, SNEL

We leven vandaag de dag in een extreem snel veranderende wereld waar technologie ervoor zorgt dat er meer concurrentie is dan ooit. Daarbij kunnen deze nieuwe concurrenten enorm snel opkomen en jouw markt volledig veranderen. Dutch Media Lab begrijpt dat het van cruciaal belang is om snel in te spelen op kansen en ideeën. Nú is het moment om die verandering te maken, niet morgen.

Software, Design en Communicatie. Van Idee tot Uitvoering

Je wilt als bedrijf een partij die de belangrijkste elementen van jouw plan uitvoert. Van de bouw van een technisch fundament voor jouw bedrijf, tot het ontwikkelen en uitdragen van jouw ideeën en design.

Dutch Media Lab haalt doorlopend experts binnen vanuit hun drie belangrijkste pijlers. Daarmee bouwt Dutch Media Lab effectieve relaties waardoor ze altijd de benodigde expertise dichtbij hebben. Zo kunnen ze samen optimaal werken aan een project.

De investering?

De Prezi voor Dutch Media Lab is ontwikkeld ter ondersteuning van het verhaal richting samenwerkingspartners. Het dynamische design zorgt voor duidelijkheid en geeft een extra dimensie aan het verhaal van Dutch Media Lab.

Inmiddels gebruikt Dutch Media Lab gedeeltes van de Prezi presentatie ook voor sales gesprekken met potentiële klanten. De investering die gedaan is verdiend zich zelf zo direct terug! 

Floris Moerkamp – Commercieel Directeur

“De Prezi heeft ons geholpen bij het verhaal wat wij voor ogen hadden! Ze hebben ons verrast met het design van de presentatie. Onze complimenten voor de snelheid en kwaliteit!”

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×