HYPERSAVE — PREZI PRESENTATIE / POWERPOINT TEMPLATE

Hypotheekprovider van de toekomst.

Vanuit een innovatief intern team bij de ABN Amro bank kregen we de opdracht om een interactieve Prezi presentatie te ontwikkelen. In deze Prezi presentatie was het zaak om het pad zo te ontwikkelen, dat de presentator de Prezi presentatie kon gebruiken voor zowel het oppervlakkige verhaal, als het diepgaande verhaal. Uiteindelijk hebben we met verborgen knoppen in Prezi Classic een interactieve wereld gemaakt aan de hand van 3 visuals.

Briefing.

Van 3 creatieve en zeker zo innovatieve mensen binnen de ABN Amro Bank kregen we de vraag of een we dynamische en interactieve Prezi presentatie konden ontwikkelen voor een Blockchain innovatie project die ze intern konden presenteren. Daarnaast was er de vraag voor een PowerPoint template waar ze zelf in konden werken en een aantal zaken presenteerbaar konden maken.

Resultaat.

We ontwikkelden een logo, die uiteindelijk het middelpunt van de presentatie werd. Daarnaast hebben we kleuren, lettertypes bij elkaar gebracht in een digitale branding waarmee we verder aan de slag konden. Uiteindelijk hebben we een Prezi presentatie ontwikkeld bestaande uit 3 verschillende onderdelen welke ze non-linear konden benaderen. Daarna maakten we nog een PowerPoint template welke ze voor 100% in PowerPoint ontwikkeld is.

Blockchain

De blockchain is vooral bekend als het centrale mechanisme in alle vormen van cryptogeld. Een blockchain bestaat uit een keten van in de computer of op internet vastgelegde en samengevoegde gegevens, blokken (blocks) genoemd. De keten van gegevens, van de data, wordt bepaald door de volgorde waarin de data zijn toegevoegd.

Er is daarbij een eenvoudig te controleren systeem volgens welke opeenvolgende blokken aan elkaar gerelateerd behoren te zijn, zodanig dat naast verlengen alleen vertakken van de keten praktisch mogelijk is, niet het bij elkaar komen van twee takken. Binnen dit systeem zijn twee even lange ketens met hetzelfde laatste blok daardoor vrijwel zeker gelijk.

Dé hypotheekprovider van de toekomst.

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×