LANDAL — POWERPOINT SALES PRESENTATIE

Interactief salesdeck voor Landal GreenParks

Voor Landal GreenParks hebben we een interactieve PowerPoint sales-presentatie gemaakt waarmee ze 100% het gevoel van de organisatie over kunnen brengen. Door gebruik te maken van een interactieve indeling kan de presenterende persoon een non-lineair verhaal vertellen.

Logo Landal

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 90 parken met in totaal ca. 13.700 bungalows. De organisatie onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daar bij horen.

Bij Landal GreenParks voelen we ons nauw verbonden met onze naaste omgeving. Daarom maken we ons sterk voor de natuur, de directe omgeving waarin wij ons bevinden en de mensen waarmee en waarvoor wij werken. Duurzaam en betrokken ondernemen noemen wij dat. De uitvoering verschilt per park omdat deze allen uniek zijn.

Landal GreenParks Bollo

Landal had de wens om het verhaal zelf in te kunnen delen en te beslissen waar ze over wilde praten. Als een onderwerp niet belangrijk was op dat moment zou deze over geslagen moeten kunnen worden. Dat is dus exact wat we voor ze hebben gedaan. Een interactieve presentatie waarbij je onderwerpen over kunt slaan indien gewenst.

Met behulp van het menu kun je naar het gewenste onderwerp navigeren. Ook zijn er slides met aanklikbare elementen om op deze manier meer informatie weer te geven.

1
2
3
4
PowerPoint presentatie voor Landal GreenParks
1

Menu knop

2

Knop terug naar activiteiten overzicht

3

Keuzes opties voor meer informatie over de zwembaden

4

Video van zwembaden op de achtergrond

Briefing.

Landal GreenParks heeft ons benaderd voor het ontwikkelen van hun nieuwe corporate presentatie. Alle onderdelen moesten samengevoegd worden in één groot non-lineair verhaal, helemaal in lijn met de huisstijl.

Resultaat.

We bouwden een interactieve presentatie waarmee de gebruikers non-lineair hun verhaal kunnen vertellen. Het eindresultaat was verbluffend en alle van tevoren uitgedachte animaties en interacties vielen precies op de juiste plek! Alle onderdelen die we erin verwerkt hebben, kregen allemaal de juiste plaats in de presentatie zodat de gebruiker er op zijn eigen manier doorheen kon navigeren.

“Discover what green can do”

Imen Laroussi – Marketing Landal GreenParks

Proud! Trots op onze nieuwe Corporate PowerPoint, ontwikkeld met The Presentation Factory. Deze ruim 100 slides(!) tellende presentatie over Landal GreenParks is nu door alle collega’s te gebruiken voor o.a. congressen, recruitment en investeerders. Efficiënt, kostenbesparend & to the next level!  #ontdekwatgroenkandoen

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×