MAILCAMPAIGNS — POWERPOINT PRESENTATIE

Kick-ass PowerPoint presentatie voor MailCampaigns.

Voor MailCampaigns hebben we een interactieve PowerPoint sales presentatie mogen ontwikkelen. Met deze presentatie kunnen ze bij MailCampaigns alle belangrijke aspecten van hun bedrijf vertellen in 1 presentatie. Zo kunnen ze gebruik maken van een interactieve indeling en zo kan de presenterende persoon gemakkelijk een non-lineair verhaal vertellen.

Dé e-mail marketing specialisten

MailCampaigns is jong, maar ambitieus en talentvol. MailCampaigns zet op een effectieve manier e-mail marketing in. De mogelijkheden zijn eindeloos met e-mail marketing. En MailCampaigns bied oplossingen op maat en commitment op resultaat. Zo realiseren ze de groei van hun klanten.

Briefing.

MailCampaigns kwam met de vraag of wij een interactive presentatie konden ontwikkelen waarmee ze goed voor de dag kunnen komen bij potentiële en huidige klanten. Na een korte brainstormsessie hebben een interactieve presentatie voorgesteld, met deze presentatie kunnen ze al hun onderwerpen behandelen in een overzichtelijke presentatie.

Resultaat.

Voor MailCampaigns hebben we met veel zorg een interactieve presentatie gerealiseerd. Met deze presentatie kan de gebruiker een non-lineair verhaal vertellen. Het eindresultaat is iets waar wij zelf heel trots op zijn. We hebben onszelf uitgedaagd op het gebied van interactie maar ook zeker op het gebied van animatie. Beide komt het in de presentatie perfect naar voren.

De klant aan het woord:

Tim van Hees – COO Mailcampaigns

Met hoge en veeleisende verwachtingen hebben wij The Presentation Factory gevraagd om een nieuwe bedrijfspresentatie voor ons te ontwikkelen. Deze verwachtingen hebben ze volledig waargemaakt en zelfs overtroffen. Door de korte lijntjes en fijne communicatie is het daarnaast een erg fijne partner om mee samen te werken.”

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×