MAKELAARSVERENIGING AMSTERDAM — PREZI PRESENTATIE

Prezi Classics voor MVA!

Met de Prezi Classic presentatie hebben we Makelaarsvereniging Amsterdam voorzien van een presentatie voor een aantal belangrijke events. Alle belangrijke spelers (Groot-Amsterdam) in de makelaarsmarkt waren uitgenodigd om de oververhitte markt van Amsterdam in kaart te brengen. Wat zijn de oplossingen voor de oververhitte markt, waar is er plek voor nieuwbouw en waarom zou je niet net buiten Amsterdam wonen? Allemaal onderwerpen die door de MVA zijn uitgelegd! Wij ontwikkelden hier een dynamische Prezi-presentatie voor.

Visueel aantrekkelijk!

Aan de hand van een briefing vanuit MVA hebben we visuals ontwikkeld die aansluiten bij MVA huisstijl. Een groot compliment dat de MVA besloten heeft om de visuals, buiten de presentatie, ook in wil zetten voor de website en de brochure.

 De meerwaarde van deze visuals kwam tot z’n recht tijdens de presentatie; door een compleet storytelling verhaal neer te zetten is de visie van MVA goed uit één gezet bij de gehele vereniging!

Stel, u wilt een huis kopen in de regio Groot Amsterdam. In de meeste gevallen krijgt u dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet úw belang, maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom is het altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen: een MVA-makelaar.

Edzard Bijvoet, Commercieel directeur
Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA)

Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) kiest voor The Presentation Factory. De keuze kwam tot stand na een korte oriëntatie en hier hebben wij nog geen dag spijt van! The Presentation Factory liet vanaf het eerste moment duidelijk zien dat zij de boodschap van onze Prezi presentatie(s) goed aanvoelen, begrijpen en kunnen overbrengen. Met aantrekkelijke visuals, korte lijnen en een prettige communicatie weten zij snel én voor een betaalbare prijs presentaties voor ons te maken.

Edzard Bijvoet, commercieel directeur Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA)

Edzard Bijvoet
×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×