Bekijk onze PowerPoint voorbeelden.

Wil jij een PowerPoint presentatie maken en ben je op zoek naar inspiratie? Er is énorm veel mogelijk in PowerPoint. Bekijk vier van onze presentaties om inspiratie op te doen.

Wij maken professionele & Creatieve presentaties.

The Presentation Factory is het ontwerpbureau voor PowerPoint presentaties die net wat meer aandacht verdienen. Met een tal specialisten werken wij iedere dag met veel plezier aan presentaties van onze klanten. Zorg voor een krachtig verhaal en een boodschap die blijft hangen dankzij een mooi ontwerp en een logische presentatie-opbouw. Bekijk hieronder onze PowerPoint voorbeelden.

Download hier twee gratis professionele PowerPoint templates!

Wil jij goed en professioneel voor de dag komen? Download dan onze gratis PowerPoint templates. Deze zijn voor 100% ontworpen in PowerPoint en daardoor geheel te customizen naar jouw eigen ‘huisstijl’!

Interactieve bedrijfspresentatie anno 2022.

Voor Landal GreenParks hebben we een interactieve PowerPoint sales-presentatie gemaakt waarmee ze 100% het gevoel van de organisatie over kunnen brengen. Door gebruik te maken van een interactieve indeling kan de presenterende persoon een non-lineair verhaal vertellen.

Overtuigende sales presentatie.

Voor Confair Consultancy bouwden we een overtuigende interactieve sales presentatie. Daarbij hebben we een extra focus gegeven op het kandidaat sourcing’ verhaal. Deze hebben we als een dynamische funnel gebouwd en geanimeerd, volledig in PowerPoint!

Interactieve voorlichtings­presentatie.

ROC West-Brabant is begonnen aan een reis vol ambitie en vol verandering. Tot en met de naam. Curio is intern al een begrip, maar het moet de harten nog winnen. Veel is nog in wording; de besturing, de persoonlijkheid, het gezicht naar buiten.

Wij hebben de nieuwe brand identity doorvertaald naar interactieve PowerPoint presentaties voor alle MBO- en middelbare scholen die onder Curio vallen. Bekijk hier het verbluffende resultaat!

PowerPoint template.

Naast volledig afgebouwde presentatie kunnen wij je ook ondersteunen met PowerPoint templates. Een PowerPoint template is een ideaal middel als er meerdere collega’s/afdelingen met een vast stramien dienen te werken. In een template kunnen wij bepaalde elementen vastzetten (diamodellen) om zo synergie te creëren binnen de huisstijl. Nieuwsgierig? Bekijk hier een voorbeeld van een PowerPoint template.

PowerPoint voorbeelden
PowerPoint voorbeeld

Voordelen van een professioneel PowerPoint template.

 • Gebruiksvriendelijk

  elke medewerker kan een mooie en professionele presentatie maken dankzij onze instructies en handleiding. Dus voor ieder niveau toegankelijk.

 • Het bespaart enorm veel tijd én moeite.

  dankzij de voorgeselecteerde slides bouw je eenvoudig en snel je presentatie.

 • Juiste opbouw

  Wij delen onze kennis en expertise met jou door een juiste en logische presentatie-opbouw te maken binnen het template.

Meer info over een professioneel PowerPoint template?

Hoe gaan we te werk?

Wil jij ook zo’n flitsende PowerPoint presentatie?  Vul je gegevens in en we laten weten wat de kosten zijn. 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  ×

  Hallo!

  Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

  ×