Presentatie laten maken

Vrijblijvende offerte

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Prezi laten maken?

  Dynamisch presenteren en een echte storyteller!

  Prezi is een online presentatieprogramma dat werkt met een virtueel canvas. Hiermee kun je dynamische presentaties creëren waarbij je gebruik kan maken inzoomen en uitzoomen maar ook een ‘informatie-pad’ kan creëren. Hierdoor neem je je kijkers echt mee op reis naar je boodschap. Zet Prezitation in als je een interactieve presentatie wilt, die je verhaal van begin tot eind, van voor naar achter, inclusief afslagen en short cuts, laat vertellen. Prezi laten maken!

  Prezi Classic.

  Een professioneel Prezi design is wat wij iedere dag realiseren voor onze klanten. Wij starten met het uitfilteren van het doel, de functie en de doelgroep (de kijker) van de Prezi presentatie. Zo komen we bij de kern en kunnen we starten met de verhaallijn van de presentatie. Zodra wij hier een duidelijk beeld van hebben, kunnen we beginnen met het concept van de Prezi. Om de Prezi zo optimaal mogelijk te laten functioneren kunnen wij eventueel een navigatie aan de presentatie toevoegen. Ben je toe aan een presentatie laten maken? Bekijk hiernaast een voorbeeld van een Prezi Classic.

  Prezi Next.

  Door gebruik te maken van Prezi Next ontstaan er aanklikbare navigatieknoppen waar op doorgeklikt kan worden naar relevante onderwerpen. Zo kan er direct ingespeeld worden op de vraag en kan de Prezi worden afgestemd op verschillende doelgroepen of klanten. Naast een goedlopende, mooie bedrijfspresentatie is het ook belangrijk om deze te bouwen in de huisstijl van de onderneming. Om deze huisstijl-richtlijnen op correcte wijze te verwerken in je bedrijfspresentatie, heb je kennis nodig van design én van de techniek van Prezi. Vaak is deze kennis niet in huis dus dit is nog een voordeel van een presentatie laten maken door The Presentation Factory. Bekijk hiernaast een voorbeeld van een Prezi Next.

  Marketing specialist powerpoint

  Bibi Rodel

  Marketing Specialist Brunel

  “De samenwerking met The Presentation Factory heeft alle verwachtingen waargemaakt. We zijn er samen in geslaagd om heldere interactieve klantpresentaties op te zetten die het verhaal van onze organisatie visueel vertelt. Het team van The Presentation Factory onderscheidt zich door hun creatieve invulling, professionele aanpak en altijd flexibele houding.“

  Commerciël directeur presentaties

  Edzard Bijvoet

  Commercieel Directeur (MVA)

  Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) kiest voor The Presentation Factory! De keuze kwam tot stand na een korte oriëntatie en hier hebben wij nog geen dag spijt van! The Presentation Factory liet vanaf het eerste moment duidelijk zien dat zij de boodschap van onze Prezi presentatie(s) goed aanvoelen, begrijpen en kunnen overbrengen. Met aantrekkelijke visuals, korte lijnen en een prettige communicatie weten zij snel én voor een betaalbare prijs presentaties voor ons te maken.

  Een presentatie laten maken? Onderstaande bedrijven gingen je voor!

  Van groot tot klein, elk bedrijf is voor ons uniek.

   
  ×

  Hallo!

  Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

  × Hoe kunnen we je helpen?