Presentatie voorbeelden

Download hier ons gratis PowerPoint template

Onze presentatie voorbeelden

Hét advies- en designbureau voor professionele Prezi en PowerPoint-presentaties.

The Presentation Factory is het ontwerpbureau voor de presentaties die net wat meer aandacht verdienen. Met een tal specialisten werken wij iedere dag met veel plezier aan presentaties van onze klanten.

Prezi – The New Seven Wonders of the World.

(gemaakt in Prezi Classic)

Een professionele Prezi voor de 7 wereldwonderen van onze planeet! In deze Prezi hebben we een design gemaakt en hebben we storytelling toegepast. We zoomen in en uit per wereldwonder en vertellen hier een pakkend verhaal bij. Bekijk hiernaast een voorbeeld van een Prezi Classic.

Het jaar van Max Verstappen in Prezi Next.

(gemaakt in Prezi Next)

Voor onze held Max Verstappen hebben we een presentatie gemaakt in Prezi Next! Naast de prestaties van Max in het seizoen 2017 hebben we ook de type banden, snelste tijden en de teampresentaties op een rijtje gezet. Deze presentatie hebben we gemaakt in Prezi Next. Bekijk hiernaast een voorbeeld van een Prezi Next.

Storytelling presenteren met PowerPoint.

(gemaakt in PowerPoint 2016)

Voor Keter hebben we een storytelling PowerPoint ontwikkeld. Deze presentatie is intern gepresenteerd om de prestatie van de Spoga beurs in Duitsland te evalueren en de aandeelhouders op de hoogte te brengen. Bekijk hiernaast ons presentatie voorbeeld in PowerPoint.

PowerPoint template – Presentatie voorbeelden.

(gemaakt in PowerPoint 2016)

Naast volledig afgebouwde presentatie kunnen wij je ook ondersteunen met PowerPoint templates. Een PowerPoint template is een ideaal middel als er meerdere collega’s/afdelingen met een vast stramien dienen te werken. In een template kunnen wij bepaalde elementen vastzetten (diamodellen) om zo synergie te creëren binnen de huisstijl. Nieuwsgierig? Bekijk hiernaast een voorbeeld van een PowerPoint template.

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×