SlideDeck

De kracht van PowerPoint SlideDeck:

Professionele presentaties in een handomdraai
Je eigen PowerPoint presentatie in je huisstijl
Je eigen logo en afbeeldingen in het PowerPoint-lint
Eenvoudig om mee te werken voor jou en je collega’s
Alle slides volledig in PowerPoint gemaakt
Met de mooie opmaak zoals je van ons gewend bent

Wat kan ik met PowerPoint SlideDeck?

Voor­­geselec­­teerde
slides in PowerPoint.

Bouw zelfstandig je PowerPoint met een voor jullie gecreëerde slide-bibliotheek. Hierin zitten diverse vooraf opgemaakte slides, geheel in de huisstijl, die eenvoudig te verwerken zijn tot een professionele en indrukwekkende presentatie.

Maak het jezelf en je medewerkers makkelijk en zorg voor een consequente bedrijfsuitstraling. Eenvoudig indrukwekkende presentaties maken met voorgeselecteerde slides en objecten.

SlideDeck Presentatie

Één plek in PowerPoint;
je presentatie geheel in huisstijl

Je kent het wel; iedereen werkt vanuit een eigen gemaakte PowerPoint binnen je organisatie. Iedereen heeft een ander beeld van wat ‘mooi’ is en de een ziet er nog tenenkrommender uit dan de ander. Dit hoeft niet langer.

Zorg ervoor dat iedereen vanuit hetzelfde template werkt met vooropgemaakte slides en afbeeldingen geheel in huisstijl. Het gemak van een eigen PowerPoint inhoudelijk samenstellen maar wel met de gedefinieerde huisstijl van het bedrijf.

Dat niet iedereen in de huisstijl van het bedrijf werkt, is één van de grootste ergernissen van een marketingafdeling. Tevens slingeren er meerdere PowerPoint presentaties binnen het bedrijf rond en werken medewerkers met een soort ‘eigen gemaakt’ template.

Het efficiënt opbouwen van je PowerPoint

Het maken van PowerPoint presentaties neemt erg veel tijd in beslag. Je wilt dat het er mooi uitziet, het is immers het visitekaartje van jou en je bedrijf. Ook moet je voor iedere nieuwe presentatie weer van voor af aan beginnen.

Met onze PowerPoint SlideDeck kun je voorgeselecteerde grafieken, iconen, afbeeldingen en andere objecten gemakkelijk slepen naar de slide van jouw keuze. Niet alleen de kwaliteit van jouw PowerPoint gaat omhoog, maar ook de efficiëntie bij het maken van de PowerPoint presentatie.
Dankzij PowerPoint SlideDeck kunnen medewerkers eenvoudig en snel een mooie presentatie maken.

Slide deck presentatie maken

Je eigen content database, onder één knop!

Binnen PowerPoint SlideDeck heb je toegang tot een eigen beeldbank zodat je geen onnodige tijd meer kwijt bent aan het zoeken naar afbeeldingen en iconen die passen bij je huisstijl. Zo heb je al je foto’s, iconen, visuals en andere zaken van je huisstijl gemakkelijk bij de hand en met één druk op de knop beschikbaar!

Hoe we jou kunnen helpen? 

 • Weg met onsamenhangende verhalen: Met PowerPoint SlideDeck kan iedereen een fantastische presentatie bouwen!
 • Geen tijdverspilling meer: Je hele huisstijl zit onder 1 dak.
 • Wat kost SlideDeck?
 • Implementeren bestaande PPT’s tot 50 slides
 • Iconenbibliotheek tot 40 iconen
 • Afbeeldingenbibliotheek tot 40 afbeeldingen
 • Template in huisstijl – 15 Slides
 • Implementatie
 • Eenmalig 2400,-
 • Maandelijkse kosten
 • Gebruik SlideDeck (PowerPoint plug-in)
 • Jaarlijkse update van SlideDeck
 • Toegang tot portal met video-trainingen
 • Meer dan 25 gebruikers benodigd?
  Neem dan contact met ons op voor een speciale prijs.
 • 12,- per gebruiker p/m

Veelgestelde vragen over PowerPoint SlideDeck

Ja, onze PowerPoint SlideDeck installeer je eenvoudig als toevoeging op de bestaande PowerPoint software. Je werkt dus gewoon in je bekende PowerPoint programma maar de SlideDeck staat als extra tool in je lint. Zowel voor Windows als voor Apple!

Ja, dat kan zeker. PowerPoint SlideDeck roept huisstijl-elementen op (slides, afbeeldingen, iconen etc.) die je kunt plaatsen in je PowerPoint presentatie. Je presentatie is nog steeds voor 100% in PowerPoint gebouwd. Op het moment dat je presentatie wordt opgeslagen en gedeeld, blijven alle SlideDeck elementen zichtbaar

Jazeker, de vormgeving van de slides worden identiek overgenomen!

– Microsoft® Windows® 8/10 (32- en 64-bit)
– Apple®
– PowerPoint versies: 2010/2013/2016/2019 (32- en 64-bit)
– PowerPoint SlideDeck is ook te gebruiken in Citrix-omgevingen.

Ja, onze PowerPoint SlideDeck is de enige tool in z’n soort die ook te gebruiken is op Apple.

Jazeker, de PowerPoint SlideDeck is met de grootste gebruiksvriendelijkheid ontwikkeld. Zelfs degenen met basiskennis van computers en PowerPoint kan overweg met deze add-in. Het maakt zelfs het maken van een mooie presentatie eenvoudig.

Wil je weten hoe SlideDeck jouw organisatie kan helpen? Vraag een demo aan!

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×