Een White Label presentatie in PowerPoint of Prezi?
Profiteer van ons speciale reseller tarief!

Geef jij je presentatie uit handen?

The Presentation Factory helpt je om van jouw design een mooie presentatie te bouwen! Wij helpen vele reclamebureaus, ZZP’ers en grafisch ontwerpers met onze expertise. Aangezien jij verstand hebt van grafisch ontwerp maar niet van het bouwen van een presentatie willen we je daarin ondersteunen. Jij levert het design aan en wij bouwen het om naar een aanpasbare presentatie in PowerPoint of Prezi.

Jouw voordeel

Van ontwerp tot werkende en verbluffende presentatie! Wij regelen de technische kant van de presentatie voor je. Vanzelfsprekend leveren wij een White Label presentatie op! De credits gaan dus naar jou.

Voor jou een speciaal tarief

Een design vertalen naar een PowerPoint of Prezi is altijd maatwerk. Er is daarom ook geen standaardprijs voor te geven. Zodra je jouw design geüpload hebt leveren wij op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aan.

Veiligheid boven alles!

Een ander belangrijk aspect is de veiligheid en waarborging van jouw bestanden. De auteursrechten van de bestanden blijven ten alle tijden in jouw bezit. Wij zullen het ontwerp alleen maar gebruiken voor jouw presentatie! Door onze beveiligde en versleutelde verbinding houden wij alles netjes op orde. Daarnaast sturen wij je al bij de offerteaanvraag een Non-disclosure agreement toe zodat je er zeker van bent dat je spullen veilig zijn bij ons!

Overtuigd?
Stuur ons je bestanden.

Gebruik onze uploadtool om je bestanden naar ons toe sturen. Wij geven je op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte en sturen je voordat we aan de slag gaan een non-disclosure agreement toe.

Onze uploadtool kan +/-15 MB verwerken. Mocht je daar niet genoeg aan hebben dan raden we aan om via wetransfer je bestanden naar ons toe te sturen. Stuur je bestanden dan naar davey@presentationfactory.nl

 • Aanleverformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Met onderstaande partners werken we al samen,
  met jou ook binnenkort?

  ×

  Hallo!

  Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

  ×