Wij maken flitsende Bedrijfspresentaties.

Lees meer over onze zakelijke PowerPoint presentaties en templates voor bedrijven.

Hét advies- en designbureau voor zakelijke PowerPoint-presentaties. Laat ons je helpen met het realiseren van jouw presentatie.

The Presentation Factory is een presentatie-ontwerpbureau voor de zakelijke markt. Met ons team aan creatieve ontwerpers maken wij templates en complete presentaties in PowerPoint. Benieuwd naar de mogelijkheden en goede voorbeelden?

Hieronder leggen we het verschil uit tussen

  1. Op maat gemaakte bedrijfspresentaties
  2. PowerPoint templates
Zakelijke PowerPoint laten maken

Zo efficiënt mogelijk te werk gaan met een professioneel PowerPoint template. Bekijk hieronder de voordelen.

De hele organisatie presenteert in de huisstijl van het bedrijf.

Een PowerPoint template is dé manier om generieke presentaties te maken binnen de huisstijl van het bedrijf. Deze lay-out is ook niet te wijzigen en dus ook makkelijker te bewaken.

Het bespaart enorm veel én moeite voor de gebruikers.

De gebruiker hoeft niet steeds een nieuwe opzet te maken maar kan zich meteen storten op de inhoud van de presentatie. Naast dat alle generaties kennis hebben van het programma, bevat elke computer deze software. PowerPoint geeft gemakkelijk structuur aan je presentatie.

Een template heeft oneindig veel mogelijkheden.

Zelfs grafieken, diagrammen en tabellen kunnen in de huisstijl ontworpen worden. Het heeft heel veel verschillende lay-out mogelijkheden, die je oneindig kunt combineren en aanpassen

Recent opgeleverde presentatie slides:

Wat kost het om een presentatie of template te laten maken? Vul ons offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel!

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: info@presentationfactory.nl

×